Dakwerken Lommel

Dakwerken Lommel

herstellingswerken Lommel

roofingdaken Lommel

dakpannen Lommel

Met onze jarenlange ervaring zijn wij de geschikte partner voor al Uw nieuwbouw en renovaties.
U kan bij ons terecht voor herstellingswerken, roofingdaken, (natuur)leien, dakpannen, zinkwerken, e.d.

neem snel contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte

Van Aertselaerstraat 41a
2320 Hoogstraten

Waterdichting door roofingwerken.

Maar wat is roofing nu precies?

Wel, roofing – of bitumineuze afdichting – wordt beschouwd als de ‘opperhuid’ van uw plat dak. Het vereist dan ook de nodige zorg in de loop der jaren, maar allereerst ook een grondige en minutieuze plaatsing. Laat het leggen van roofing daarom over aan Dakwerken-FTJ het is tenslotte een delicate klus, aangezien het volledig naadloos en waterdicht dient te worden geplaatst.

De roofing van vandaag is gewapend met kunststofvezels om de duurzaamheid te verhogen. Bovendien is roofing een budgetvriendelijke oplossing om uw plat dak te voorzien van de nodige bekleding ter bescherming van invloeden van buitenaf. Bent u nog niet helemaal overtuigd?

De keuze van dakpannen verdient uw aandacht. Niet alleen is het dak een zeer belangrijke esthetische factor, het is bovendien van cruciaal belang voor de bescherming van uw pannen daken tegen onze vaak barre weersomstandigheden.

Kleidakpannen bestaan – natuurlijk – uit gebakken klei.

Een van de belangrijkste voordelen van dit natuurlijk materiaal is zijn vormvastheid.

De uitzetting onder invloed van temperatuurschommelingen en vochtigheid is verwaarloosbaar in verhouding tot beton. Zo blijven de kwaliteit en de weerstand vele jaren onveranderd.

Kleidakpannen zijn niet alleen een waarborg voor een weerbestendig dak, zij verhogen bovendien de waarde van uw woning. Zo kunt u uw keuze voor keramische dakpannen gerust zien als een goede investering in de toekomst.

Bovendien gaat een dakbedekking met kleidakpannen bijdragen tot de duurzaamheid van de volledige dakconstructie en het optimaal thermisch rendement van de toegepaste isolatie.