PLATTE DAKEN

DAKWERKEN FTJ – VAN DER LINDEN

Roofing


Roofing – of bitumineuze afdichting – wordt beschouwd als de ‘opperhuid’ van uw plat dak. Het vereist dan ook de nodige zorg in de loop der jaren. Laat het leggen van roofing over aan FTJ-Van der Linden, dan bent U zeker van een naadloos en waterdichte plaatsing.

De roofing van vandaag is gewapend met kunststofvezels om de duurzaamheid te verhogen. Bovendien is roofing een budgetvriendelijke oplossing om uw plat dak te voorzien van de nodige bekleding ter bescherming van invloeden van buitenaf.

Kenmerken:

  • elastisch en soepel;
  • gemakkelijk verwerkbaar;
  • onschadelijk voor mens en natuur;
  • betrouwbare naaddichting;
  • grote kleefkracht aan de ondergrond

DAKWERKEN – FTJ Van der Linden bvba

WERKEN FTJ-Van der linden

HELLENDE DAKEN

Hellende daken

Hellende daken


Het dak is een belangrijke esthetische factor aan Uw huis. Bovendien biedt de dakbedekking U een bescherming tegen vaak barre weersomstandigheden.

Keramische dakpannen

Een van de belangrijkste voordelen van dit natuurlijk materiaal is zijn vormvastheid.

De uitzetting onder invloed van temperatuurschommelingen en vochtigheid is verwaarloosbaar in verhouding tot beton. Zo blijven de kwaliteit en de weerstand vele jaren onveranderd.

Keramische dakpannen zijn niet alleen een waarborg voor een weerbestendig dak, ze verhogen ook de waarde van Uw woning. Zo kunt u uw keuze voor keramische dakpannen gerust zien als een goede investering in de toekomst.

Bovendien gaat een dakbedekking met keramische dakpannen bijdragen tot de duurzaamheid van de volledige dakconstructie en het optimaal thermisch rendement van de toegepaste isolatie.

Natuurleien

Natuurleien zijn gemaakt van natuursteen. Ze geven jouw dak een unieke en authentieke look. De kostprijs van natuurleien ligt iets hoger in vergelijking met andere materialen, maar daartegenover staat wel een langere levensduur en een minimum aan onderhoud.

  • ze nemen zo goed als geen vocht op;
  • minder gevoelig voor algen en mossen;
  • weinig poreus karakter.

Om deze redenen kunnen ze meer dan 80 jaar meegaan!

Kunstleien

Om het rijtje af te sluiten zijn er ook nog de kunstleien. Dit kunstmatig product is gemaakt uit vezelcement. Iets gevoeliger aan mosvorming dan de natuurleien maar wel kleurvaster. Bij kunstleien heb je geen kleur, vorm of maatverschillen zoals bij de natuurleien.

Het type leien je kiest als dakbedekking hangt vooral af van het beschikbare budget. Heb je vragen, stel ze ons gerust! We helpen U graag verder.

DAKWERKEN FTJ-VAN DER LINDEN

ISOLATIE

Isolatie


Is het te warm in de zomer? Te koud in de winter? Smelt de sneeuw op Uw dak?

U kan met een kleine investering een energiezuinige woning verkrijgen door dakisolatie met een jaarlijkse energiebesparing van 30%, en een belastingvermindering op uw investering tot 30% en een premie.. Enkel bij plaatsing door een erkend specialist.

Isolatie van platte daken

Voor isolatie van platte daken gebruiken we isolatieplaten. Deze isolatieplaat heeft een kern in hard polyurethaanschuim en is aan beide zijden bekleed met gebitumineerd glasvlies.

Eigenschappen:
zeer hoge isolatiewaarde
grote stabiliteit blijvend goede behandelbaarheid

Dakpremies en subsidies

Dakpremies en subsidies

Voor een gehele of gedeeltelijke vernieuwing van het dak is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een renovatiepremie. Ook voor het plaatsen van isolatie kan je een premie aanvragen. Dat gebeurt bij Fluvius.

Ongeacht of je de isolatie zelf plaatst of door een geregistreerd aannemer, je kan hiermee enkele centen terugverdienen. Bij uitvoering van de werken bezorgen wij U de documenten die nodig zijn.

Erkende dakwerker

Erkende dakwerker

Om aanspraak te doen op een premie dienen de dakwerken uitgevoerd te worden door een erkende dakwerker. Er moeten een aantal details vermeld worden op de factuur om de echtheid te kunnen controleren.

Door samen te werken met een betrouwbare partij ben je niet alleen zeker van je premies maar ook van een dak dat uitgevoerd is volgens de regels van de kunst.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier, telefonisch of per mail!

Wilt U alvast berekenen wat Uw voordeel ongeveer zal zijn? Kijk eens op de energiewinstcalculator

https://www.energiesparen.be/energiewinst

FTJ – VAN DER LINDEN

DAKRAMEN

Dakramen


Een dakraam zorgt  voor meer daglicht in Uw woning en daarnaast ook nog eens voor een mooi uitzicht.

Door het plaatsen van een velux raam zorgt U voor meer ventilatie, waarvoor U niet het hele raam hoeft open te zetten. Ze hebben namelijk een ventilatiestand waarbij de frisse lucht door een klein kiertje Uw woning binnenkomt.

Op de site van Velux kan U alvast inspiratie opdoen, heeft U vragen voor ons? Bel of mail snel!

http://www.velux.be

DAKWERKEN FTJ – VAN DER LINDEN

GEVELBEKLEDING

Gevelbekleding


De gevelbekleding van Uw woonst of eigendom dient te beantwoorden aan Uw esthetische wensen en Uw functionele noden.

Dankzij onze grondige kennis en mogelijkheden verenigen wij deze aspecten in een geslaagd resultaat. Of het nu gaat om een totaalrenovatie of om een nieuwbouwproject, de gevelbekleding en –afwerking zorgt voor de elegante toets van het pand in kwestie.

DAKWERKEN – FTJ VAN DER LINDEN

GEVELBEKLEDING

HERSTELLINGSWERKEN

Herstellingswerken


Schade opgelopen aan Uw dak? Dakwerken FTJ – Van der Linden heeft jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende dakreparaties.

Storm is daarmee een veelvoorkomende oorzaak van schade aan daken. Omgewaaide bomen of afgebroken takken kunnen grote schade toebrengen. Om lekkages of schade aan de binnenkant van Uw te voorkomen, doet U er goed aan zo snel mogelijk contact op te nemen.

U kunt met ons telefonisch contact opnemen, een mail sturen of het contactformulier invullen.

DAKWERKEN FTJ-VAN DER LINDEN

HERSTELLINGSWERKEN